CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
16-11-2021-David Perry, el taxista de Liverpool aclamat com un heroi per haver evitat una massacre | 16-11-2021-Londres eleva a 'greu' el nivell d'alerta terrorista per l'explosió d'un cotxe a Liverpool | 22-07-2021-La Unesco elimina Liverpool de la llista de patrimoni mundial | 04-11-2020-Tota la població de Liverpool podrà ser testada en un nou pla pilot contra el covid | 13-10-2020-Els pubs de Liverpool tancaran per frenar les infeccions de Covid | 20-08-2020-The Cavern: El local está clausurado desde principios de la primavera y peligra la supervivencia | 04-07-2020-La maldición bíblica del Liverpool en la Premier se acaba en plena pandemia | 26-06-2020-El Liverpool de Jürgen Klopp, campió de lliga 30 anys després | 29-09-2018-Nou a Liverpool | 28-09-2017-Fuga de talent i trajectòries professionals |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
David Perry, el taxista de Liverpool aclamat com un heroi per haver evitat una massacre
2021-11-16 (1/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El taxista va sospitar del seu passatger i va decidir bloquejar les portes i fugir corrents just quan el vehicle explotava a l'Hospital de Dones de la ciutat

https://www.ccma.cat/324/david-perry-el- taxista-de-liverpool-aclamat-com-a-heroi -per-haver-evitat-una-massacre/noticia/3 129986/

Més info a www.ccma.cat
Londres eleva a 'greu' el nivell d'alerta terrorista per l'explosió d'un cotxe a Liverpool
2021-11-16 (2/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Quatre homes han estat detinguts i s'ha trobat material per fer bombes casolanes en els escorcolls

https://www.ara.cat/internacional/tres-d etinguts-terrorisme-despres-l-explosio-d -taxi-matat-home-liverpool_1_4182542.htm l

Més info a www.ara.cat
La Unesco elimina Liverpool de la llista de patrimoni mundial
2021-07-22 (3/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'organisme castiga la "pèrdua irreversible d'excepcionalitat" que ha comportat el desenvolupament del front marítim

https://www.ccma.cat/324/la-unesco-elimi na-liverpool-de-la-llista-de-patrimoni-m undial/noticia/3111268/

Liverpool ha estat expulsada d'una de les llistes més exclusives, la de Patrimoni Mundial de la Unesco, per entrar a una encara més reduïda, però força més humiliant. La ciutat britànica s'uneix a la vall del riu Elba, a Alemanya, i al santuari de l'òrix àrab d'Oman com a únics espais físics en perdre aquesta condició.

La decisió de la Unesco respon a la pèrdua dels valors del centre històric i de la zona portuària que els van fer entrar en la llista en primer lloc, l'any 2004. Aleshores, l'organització de les Nacions Unides per a la cultura en va destacar el paper com a focus d'innovació tecnològica en el camp de la gestió portuària, a més dels seus molls victorians.

17 anys després, els molls victorians encara hi són, però han anat quedant difuminats per la construcció d'edificis que han "deteriorat" aquest port històric, clau en la Revolució Industrial i en la migració cap al continent americà.

Més info a www.ccma.cat
Tota la població de Liverpool podrà ser testada en un nou pla pilot contra el covid
2020-11-04 (4/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Les proves ràpides s'oferiran periòdicament encara que no es presentin símptomes de la malaltia

https://www.ara.cat/internacional/corona virus-covid-19-Liverpool-Tests-massius_0 _2556944418.html

Més info a www.ara.cat
Els pubs de Liverpool tancaran per frenar les infeccions de Covid
2020-10-13 (5/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Boris Johnson anuncia noves restriccions a partir de dimecres que es fixaran en funció de tres nivells d'alerta

https://www.ccma.cat/324/els-pubs-de-liv erpool-tancaran-per-frenar-les-infeccion s-de-covid/noticia/3052443/

Més info a www.ccma.cat
The Cavern: El local está clausurado desde principios de la primavera y peligra la supervivencia
2020-08-20 (6/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El local está clausurado desde principios de la primavera y sus propietarios pierden más de 35.000 euros a la semana

https://www.lavanguardia.com/cultura/202 00820/482909626440/the-cavern-club-the-b eatles-liverpool-peligro-supervivencia-c ovid-19.html

Més info a www.lavanguardia.com
La maldición bíblica del Liverpool en la Premier se acaba en plena pandemia
2020-07-04 (7/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El club de Anfield se alzó campeón por primera vez desde 1990 tras la derrota del Manchester City a manos del Chelsea

https://www.lavanguardia.com/internacion al/20200704/482061779820/maldicion-bibli ca-liverpool-premier-acaba-plena-pandemi a-video-seo-lv.html

Més info a www.lavanguardia.com
El Liverpool de Jürgen Klopp, campió de lliga 30 anys després
2020-06-26 (8/27) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

La derrota del Manchester City al camp del Chelsea (2-1) permet que els "reds" es proclamin campions set jornades abans del final de la lliga. És el primer títol del Liverpool des que la lliga anglesa té format Premier

https://www.ccma.cat/esport3/el-liverpoo l-campio-de-lliga-30-anys-despres/notici a/3027182/

El Chelsea li ha lliurat al Liverpool la seva primera lliga en trenta anys després de derrotar el Manchester City per 2-1 a Stamford Bridge. Els de Jürgen Klopp necessitaven que el City no guanyés, per poder aixecar la Premier sense necessitat de jugar, i un Chelsea necessitat de punts per aconseguir ficar-se en Lliga de Campions s'ha acabat cruspint els de Pep Guardiola. Un golàs de Christian Pulisic i un penal transformat per Willian han acabat enviant el títol de la Premier League a Anfield, on ja s'està celebrant.

Tres dècades sense títol

Punt final a trenta anys de maledicció del Liverpool. Tres dècades en què Anfield, tot i que no ha deixat mai que l'equip caminés sol, no ha pogut celebrar el títol més prestigiós. L'última lliga "red" va ser amb Kenny Dalglish a la banqueta i amb una parella de golejadors letal: Ian Rush i John Barnes. Tot Liverpool va recuperar el somriure, per fi, després de dues tragèdies gairebé consecutives: la de Heysel el 1985, amb la posterior sanció de sis anys al club, i la de Hillsborough, el 1989, amb 96 víctimes mortals.



Un títol que atenuava la desgràcia, però que no va tenir continuïtat. Des de llavors, la travessa del desert. És cert que en aquest temps el Liverpool ha tingut moments de glòria, ha guanyat dues Champions, la cèlebre remuntada contra el Milan, amb Benítez a la banqueta, i la de Klopp, l'any passat al Wanda. També va aixecar una Copa de la UEFA, la primera del segle XXI, superant l'Alabès a la final. També s'ha adjudicat altres títols anglesos: l'FA Cup, la Copa de la Lliga i la Community Shield. Però mai la Premier. I quan es diu mai és mai perquè, des que la lliga anglesa és una entitat privada anomenada Premier, els "reds" encara no l'havien guanyat cap cop. I ha hagut de ser la Premier més atípica, amb tres mesos d'aturada, amb els estadis buits, sense que Anfield l'hagi pogut celebrar com es mereix. Però segur que, tot i les restriccions, un dia o un altre el somriure de Klopp tornarà a lluir pels carrers de la ciutat.
Nou a Liverpool
2018-09-29 (9/27) - Pujat per Aitor Palomares Lozano - Comparteix

Bones!

Acabo d'arribar a Liverpool! Escric per tenir contacte amb altra gent catalana que estigui aquí, per començar coneixent a gent (he vingut sol i sense conèixer a ningú).
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (10/27) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: minervasresearch@gmail.com

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
Caga Tio en adopcio
2016-12-12 (11/27) - Pujat per Pilar Hernandez - Comparteix

hola catalans i catalanes a Liverpool,

d'aqui a poc marxarem de Liverpool per anar a viure a un altre pais. Tenim un Caga Tio molt maco que vam fer l'any passat i desafortunadament pesa molt per a que el poguem portar amb nosaltres. Si teniu nens petits i us fa il.lusio tenir un Caga Tio pel Nadal, envieu-me un missatge i el podeu venir a buscar quan volgueu. Esta molt ben pintat!

Bon Nadal!

Pilar
intercanvi familiar
2016-06-14 (12/27) - Pujat per romuald fonts ferrer - Comparteix

Hola a tots, he pensat que potser vosaltres des de aquí coneixeu alguna família que tingui fills de entre 14 i 17 i que pugui estar interessada en fer un intercanvi amb els meus fills per aquest estiu. Nosaltres vivim a Catalunya. rnSi es dona al cas de que coneixeu algú poseu-vos en contacte al meu correu. romualdff@hotmail.com
Busco un traductor angles-castellà per 15 dies
2015-09-22 (13/27) - Pujat per Jordi Vallverdú Bayés (Catalansalmon) - Comparteix

Feina al Liverpool One, del 5 al 18 d'octubre, 8 hores/dia
11 de Setembre 2015 Pizzeria Express L1 18:00
2015-09-05 (14/27) - Pujat per Dani Cros - Comparteix

Hola a tothom,

La meva dona i jo voldríem fer alguna cosa especial per la diada. Hem pensat que una trobada de catalans a Liverpool estaria bé. Que us semblaria fer un sopar?

Quedem doncs a les 18:00h a la Pizzeria Express L1 (Chavasse Park) plaça elevada davant John Lewis.

Si hi ha algú que es vulgui apuntar, us hi esperem! Quants més siguem més riurem!
onze de setembre
2014-08-26 (15/27) - Pujat per sandra bossy - Comparteix

hi ha alguna cosa pensada per reunir-nos tots els catalans a Liverpool i fer pinya l'11 de setembre??
espero que sí!! ni que respongui una persona, ja serem dos fent pinya!

salutacions
sandra
el meu email:
sandraretti@yahoo.co.uk
Cerca de feina Enginyer Robòtica
2014-08-08 (16/27) - Pujat per Martí Morta - Comparteix

Hola!
Em dic Martí i sóc un Enginyer Industrial de Barcelona. La meva parella és de Wallasey i després d'uns quants anys a la ciutat comtal hem decidit anar a Liverpool. Ella ja hi és i jo tinc contracte a Barcelona fins al desembre però si puc anar-hi abans millor. Estic buscant feina a la zona de Liverpool o Manchester.
La meva experiència professional és sobretot en Robòtica, però estic obert a altres ofertes, principalment de programació (C++, python, web) o disseny CAD.
Per a més informació aq uí hi ha el meu perfil de LinkedIn

Seria fantàstic si algú em pogués recomanar oficines de cerca de feina, pàgines d'ofertes o empreses a les que pugui enviar el CV.

Bé, per acabar, seré a Liverpool del 17 al 24, així que si algú està interessat en parlar una estona que m'ho faci saber.

Moltes Gràcies!
ANC England: Presentació + Signa un vot
2014-06-12 (17/27) - Pujat per Marc Morera ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bones a tothom,

em plau feu-vos partícips de les properes activitats de l'ANC England a Manchester i Leeds.

Activitat: SIGNA UN VOT
Data: DISSABTE 14/06/2014
Hora: de 10:00h a 12:00h
Indret: CATALAN SQUARE, MANCHESTER (M3 4RU)

Activitat: PRESENTACIÓ ANC ENGLAND + SIGNA UN VOT
Data: DISSABTE 14/06/2014
Hora: de 16:00h a 18:00h
Indret: JURYS INN - BREWERY PL, LEEDS (LS10 1NE)

Engresque-vos-hi, acosteu-vos-hi i... no us oblideu el DNI o el Passaport a casa!

Fins dissabte!
Marc Morera
https://twitter.com/ANCEngland
https://www.facebook.com/ancengland
Hola
2014-05-01 (18/27) - Pujat per Daniel Duran Recasens (Catalansalmon) - Comparteix

Hola, encara no sé ben bé com va això d'aquesta web!!!

Us adjunto el que busco, necessito!!!!

Sóc en Daniel i tinc 27 anys, de Sant Hilari Sacalm, Girona


Jo us escric perquè ja fa gairebé 2 anys que necessitava un canvi a la meva vida, un reset, un desconnectar, un temps per agafar aire i trobar-me a mi mateix, i si més no, com a mínim intentar-ho. El que passa que he anat postposant la decisió fins ara per una sèrie de necessitats econòmiques i acadèmiques. Però ara al juny, entregaré el treball de màster que em retenia i em plantejava provar l'aventura a l'estranger a partir del Gener, però els últims dies he estat rumiant molt i perquè no intentar-ho al setembre.

La meva previsió inicial era contractar un curs d'anglès per adults via agència fos al Regne Unit o altres destins més llunyans. Però és que és molt car, i encara que ho pugui assumir, qui em garanteix a mi que m'anirà bé? Per tant, si pago i llavors no m'adapto hauré de quedar-me per no perdre els diners.

En canvi si vaig per lliure crec que aniré molt més bé. Ara estic mirant moltes coses de Voluntariats, i si m'haig d'esperar al Gener, m'espero, però el que necessito és desconnectar i millorar el meu anglès, del qual n'he arrosegat força decepcions fins ara.


I m'havia plantejat per últim comprar un bitllet d'avió per Londres o Dublín pel Setembre i llavors a l'estiu em busco un alberg o pensió per estar-m'hi i un cop allà buscar feina i un curs d'anglès. Així si no anés bé, podria tornar i no perdre els diners com si hagués pagat un curs.


I crec que em tira més Dubín que Londres, ja que a Londres si ha molt espanyol o italià, no m'acaba de convenir...


Liverpool també és una opció per comprar un bitllet d'avió i per anar per lliure....
ANC - England
2014-01-08 (19/27) - Pujat per Marc Morera ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bona nit i bon any!

em plau anunciar la presentació de l'ANC England, la qual s'esdevindrà a Cambridge i Manchester consecutivament, d'acord amb les següents dates:

CAMBRIDGE
Dijous 16 de gener de 2014
De les 19:00h a les 21:00h
Saint Catharine's College
Old Combination Room
Trumpington Street
Cambridge
CB2 1RL
http://www.caths.cam.ac.uk/home/?m=page& id=52

MANCHESTER
Divendres 17 de gener de 2014
De les 19:00h a les 21:00h
Manchester Conference Centre
Sackville Street
Manchester
M1 3BB
http://www.manchesterconferencecentre.co .uk/contact/location

ORDRE DEL DIA:
- Benvinguda
- Presentació de la junta de l'assemblea England
- Presentació de l'ANC England i el seu rol com a part de les Assemblees exteriors de la ANC
- Pla de treball fins el 10/2014
- Precs i preguntes
- Inscripció de membres
- Tancament de l'acte

La vostra assistència serà d'allò més ben rebuda,
a reveure,
Marc Morera
ANC - England
2013-11-18 (20/27) - Pujat per Marc Morera ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bona nit,

em permeto fer-vos extensiu que s'està engegant l'ANC-England, la qual espero sincerament pugui ésser del vostre interès.

A tal efecte us adjunto l'enllaç a la pàgina de l'ANC-England al Facebook: https://www.facebook.com/ancengland?fref =ts

Per altra banda, sou convidats a contactar-nos mitjançant l'adreça electrònica: ancengland@gmail.com

Moltes mercès anticipadament,
Marc Morera

Si us plau, feu-ne màxima difusió.
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[38] http://liverpool.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.223.32.230 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis